top of page

Over MEBA Afbouw

Na ruim 10 jaar besloten we de krachten te bundelen en onze focus volledig op Gevelisolatie te leggen.

MEBA Afbouw is een samenstelling van ervaren vaklieden en ervaringen vanuit de systeemhouders.
Door de regie zelf vanuit de praktijk in handen te nemen zitten wij kort op de bal, Nederlandse communicatie en een doeners mentaliteit.

 

Als het gaat om stucwerk en gevelisolatie, is MEBA Afbouw een uitstekende keuze. Ons team is gespecialiseerd in het aanbrengen van stucwerk en gevelisolatie, en we hebben jarenlange ervaring in het vak. We werken met hoogwaardige materialen en technieken, zodat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit en een lange levensduur van het stucwerk en de isolatie. Bovendien bieden we uitstekende service en communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw project en uw wensen centraal staan.

 

Kortom, kies MEBA Afbouw voor stucwerk en gevelisolatie en u kiest voor kwaliteit, professionaliteit en service.

Naast uitvoeren van Gevelisolatie begeleiden wij onze klanten en opdrachtgevers ook op het gebied van Projectmanagement. Voor meer informatie hierover neemt u gerust contact op.

ROC-4.jpg

Ons Proces

Detail gesprek

Samen bespreken we de details en uitvoering en kiezen hierna mogelijk een passend systeem

Statistiek berekenen

Offerte traject

Wij geven u inzicht in de kosten en uitgangspunten. Middels onze offerte weet u waar u aan toe bent en kijken we samen naar de verzekerde garantie

Overleg ter plaatse

Voor aanvang werkzaamheden bespreken we altijd op locatie de laatste details met u.

Bouwplaats

De finishing touch

Na afroning van de werkzaamheden nemen we het geheel met u door en eventueel de eind keuring.

1632839149063.jpeg

Kies de juiste nazorg..

   Stone Guard Protect Gevelcoating

 

 

 

“ UW GEVEL IN   TOPCONDITIE”

 

 

Een duurzame en onderhoudsvriendelijke bescherming voor uw gevel is een investering die zichzelf uitbetaald, zeker op lange termijn. Niet alleen zorgt het voor een frisse en schone aanblik van uw pand, tevens beschermt het de gevel en uw pand tegen vocht en vorstschade. Of het nu gaat om gevelbeplating of een stenen ondergrond, voor alles is een geschikte gevelcoating.

 

 

SG-2 PROTECT GEVELCOATING VOOR STEEN, STUCWERK EN MINERALE ONDERGRONDEN

De SG-2 Gevelcoating is verkrijgbaar in verschillende soorten. Voor steen zorgt het met name voor bescherming tegen vocht, vorstschade en vuil.

Graag bespreken we de voordelen van SG2 gevelcoating op steen. Want of het nu gaat om een (oude) stenen muur, steenstrips, kalkzandsteen of een gestucte muur, SG-2 gevelcoating kan op vele oppervlakken.

 

De SG-2 coating biedt een beschermlaag op elke type steen. Er bestaan echter ook krachtigere nano coatings met hydrofobische eigenschappen. Deze zijn langer werkzaam en vormen een sterkere barrière tegen vocht en vuil. Als bijkomend voordeel zorgt onze SG-2 coating ook tegen graffiti vandalisme. De verf en inkt zal niet of minder goed hechten aan uw gevel, waardoor deze makkelijker schoon te maken is. Andere voordelen van gevelcoating voor stenen buitenmuren zijn:

 

  • Uw gebouw of kantoorpand wordt beschermd tegen doorslaand vocht. De waterafstotende laag zorgt er ook direct voor dat vorst geen schade kan aanrichten, aangezien het vocht niet in uw gevel trekt. Ook zure regen tast de muren niet aan.

  • Coating verhoogt de isolatiewaarde van uw pand. Natte en vochtige muren worden namelijk kouder dan droge muren en gevels.

  • Schimmels en vuiligheid krijgen niet de kans zich aan uw muren te hechten. Hierdoor blijft uw gevel langer schoon.

  • Uw gevel coaten zorgt voor een verlenging van de levensduur. De gevel wordt namelijk veel minder aangetast dan een gevel zonder beschermlaag.

  • Doordat uw pand beter beschermd is en er dus schoner en mooier uitziet, geniet u van een waardevermeerdering van uw gebouw of kantoorpand. Stenen, voegen en simpelweg het gehele gevel blijft langer in goede staat.

  • Transparant, wit, zwart of in de kleuren van uw huisstijl; SG-2 kan nagenoeg op aanvraag in ieder kleurenpalet.

 

 

 

GEVELCOATING VOOR GEVELBEPLATING

Gevelbekleding ofwel gevelbeplating is het visitekaartje van industrieel vastgoed. De eerste indruk van uw bedrijfshal, distributie centrum, werkplaats of ander pand moet goed zijn. SG-2 Gevelcoating op gevelbekleding is daarom een goede investering. Daarnaast bent u in bijna alle gevallen goedkoper uit wanneer u verweerde gevelbeplating renoveert of herstelt in plaats van de platen te vervangen.

GEVEL RESTYLING MET COATING

Niet altijd wordt gevelcoating toegepast vanwege de beschermende functie. Ook om esthetische redenen kan het een goed idee zijn om de gevel te coaten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl, is de kleur dof of is er veel weerspiegeling of vervuiling en wenst u juist een mat effect? Kleur veranderende of kleur verdiepende aanslag kan behandeld worden, SG-2 is dan de oplossing.

 

Is uw gevel geschikt voor gevelcoating? (Controle & uitvoering)

Een gevel specialist komt in veel gevallen bij u op locatie om de gevel te inspecteren. De specialist controleert de staat van uw gevel, de ondergrond en analyseert de omgeving. Afhankelijk van de uitkomsten gaat een gevel specialist vervolgens zo te werk:

  1. Reinigen van de gevel: vuil en groene aanslag worden vakkundig gereinigd. Bijvoorbeeld met warme stoom en/of reinigingsmiddelen. Soms moeten bepaalde delen (gevelplaten of voegwerk) worden vervangen.

  2. Coating spuiten: de door u gewenste coating wordt aangebracht in een kleur** op aanvraag of standaard onze transparante SG-2.

  3. SG-2 Topcoating aanbrengen: na het aanbrengen van SG-2 topcoating is uw gevel 5 tot 10 jaar in topconditie.

 

 

 

**Stone Guard Protect is een handelsnaam en product van MEBA Afbouw  B.v. 

Succes maken we samen!
Vertel ons vandaag nog over uw project.

bottom of page