top of page

Privacybeleid

Privacyverklaring voor www.meba-afbouw.nl

Wij, MeBA Afbouw B.V., waarderen uw privacy en nemen de bescherming ervan zeer serieus. In deze privacyverklaring beschrijven wij hoe wij omgaan met de informatie die wij verzamelen via onze website www.meba-afbouw.nl. Het doel van deze verklaring is om transparantie te bieden over onze informatiepraktijken en om u vertrouwen te geven in onze aanpak van privacy.

Verzameling en gebruik van informatie Wij verzamelen alleen informatie die noodzakelijk is om u de best mogelijke service te bieden. Deze informatie omvat uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Wij gebruiken deze informatie om contact met u op te nemen in verband met onze producten en diensten en om u op de hoogte te houden van onze laatste ontwikkelingen.

Delen van informatie met derden Wij delen nooit uw persoonlijke informatie met derden, tenzij dit nodig is om u de gevraagde diensten te kunnen bieden. Bijvoorbeeld om u een offerte te kunnen sturen of om samen te werken met externe partijen bij de uitvoering van een project. Wij zullen echter alleen de noodzakelijke informatie delen en zorgen er altijd voor dat derde partijen ook een passende bescherming bieden voor uw persoonlijke informatie.

Beveiliging van uw informatie Wij nemen de nodige technische en organisatorische maatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen verlies, diefstal en onrechtmatig gebruik. Wij bewaren uw informatie zo kort als nodig is en verwijderen deze zodra deze niet meer nodig is.

Uw rechten U heeft het recht om te weten welke persoonlijke informatie wij van u verzamelen en hoe wij deze gebruiken. U kunt ons verzoeken om deze informatie te corrigeren of te verwijderen. U kunt ons ook op elk moment verzoeken om geen verdere communicatie met u te hebben.

Wijzigingen in deze privacyverklaring Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wij raden u aan deze verklaring regelmatig te raadplegen voor de meest recente versie.

Contact Als u vragen heeft over onze privacypraktijken of de informatie die wij mogelijk verzamelen.

bottom of page