top of page
ROC-4.jpg

Waarom kiezen voor (Keramische) Steenstrips

De voordelen van buitengevelisolatie met steenstrips zijn:

  1. Esthetisch aantrekkelijk: Steenstrips bieden een natuurlijke en esthetisch aantrekkelijke uitstraling aan de buitenkant van uw woning.

  2. Duurzaamheid: Steenstrips zijn bestand tegen weersinvloeden en andere omgevingsfactoren, waardoor ze een lange levensduur hebben.

  3. Energie-efficiëntie: Buitengevelisolatie met steenstrips kan ervoor zorgen dat u minder energie nodig heeft om uw huis op een comfortabele temperatuur te houden, wat kan leiden tot lagere energiekosten.

  4. Geluidsisolatie: Buitengevelisolatie met steenstrips kan ook helpen om geluid van buitenaf te dempen, wat kan bijdragen aan een rustiger binnenklimaat.

  5. Waarde verhogend: Buitengevelisolatie met steenstrips kan ook de waarde van uw woning verhogen, omdat het de esthetiek en energie-efficiëntie van uw huis verbetert.

MEBA Afbouw B.V. is een afbouw bedrijf gespecialiseerd in stucwerk zowel binnen als buiten én buitengevelisolatie voor grote als kleinschalige (af)bouwprojecten.

Wij werken voor aannemers en projectontwikkelaars als het gaat om stucwerk en gevelisolatie.

Ons team is gespecialiseerd in het aanbrengen van stucwerk en buitengevelisolatie, en we hebben jarenlange ervaring in het vak.

We werken met hoogwaardige materialen en technieken, zodat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit en een lange levensduur van het stucwerk en de aangebrachte gevelisolatie.

 

\Bovendien bieden we uitstekende service en communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw project en uw wensen centraal staan.

 

 

Kortom, kies MEBA Afbouw voor stucwerk en gevelisolatie en u kiest voor kwaliteit, professionaliteit en service.

bottom of page